+382 (0) 32 781 140

Konica Minolta štampači

Integracijom svjetskih kompanija Konica i Minolta 2003. godine formirana je nova korporacija pod nazivom Konica Minolta Holdings, Inc. sa sjedištem u Tokiju. Konica Minolta teži ka tome da ponudi proizvode, usluge i rješenja za sve oblasti procesuiranja dokumenata i slika u digitalnoj formi. Pri tome je posebna pažnja posvećena menadžmentu dokumenata i poslovnim rješenjima kako u kancelarijskim uslovima, tako i u uslovima proizvodnje. Konica Minolta se danas naročito ponosi uređajima koji procesuiraju dokumente u boji, ali i svojim tehnološki posebnim i naprednim repromaterijalom koji omogućava najviši kvalitet i izrazite uštede pri samoj izradi dokumenata.

Proširite funkcionalnosti MFP uređaja - Konica Minolta Open Platform

Konica Minolta Open Platform pruža mogućnost proširivanja funkcionalnosti i prilagođavanja uređaja Vašem poslovnom okruženju.Instalirajte dodatne aplikacije na Vaš MPF uređaj, povežite uređaj sa poslovnim aplikacijamai pojednostavite proces štampe, kopiranja i skeniranja.

Konica Minolta Mobilna Štampa

Mobilna štampa nudi veću fleksibilnost, veću produktivnost i mogućnost da se više vremena posveti poslovnim aktivnostima. Ovakva mogućnost predstavlja idealno rešenje za zaposlene koji često putuju, koji provode dosta vremena van kancelarije ili rade iz kućnih kancelarija.

Prilagodite izgled kontrolnog panela Vašim korporativnim potrebama

Konica Minolta multifunkcionalni uređaji pružaju mogućnost da se izgled kontrolnog panela prilagodi Vašim poslovnim procesima i Vašem korporativnom identitetu. Prikažite logo kompanije na displeju multifunkcionalnog uređaja i prilagodite raspored funkcija tako da odgovaraju zaposlenima u Vašoj kompaniji.

Osigurajte bezbjednost Vaših dokumenta

Želite da budete sigurni da bezbjednost Vaših štampanih, skeniranih i kopiranih dokumenata neće biti ugrožena? Sa Konica Minolta štampačima i multifunkcionalnim uređajima možete biti sigurni da bezbjednost dokumenata neće biti narušena jer ispunjavaju najviše sigurnosne standarde što je potvrđeno odgovarajućim ISO i IEEE sertifikatima.

Simitri HD - Superioran kvalitet štampe

Postignite vrhunski kvalitet otiska uz Simitri HD polimerizovani toner. Fine uniformne čestice tonera bazirane na bio-smoli obezbjediće visoku oštrinu odštampanih linija i ivica,glatku površinu odštampanih slika i neprikosnovenu dugotrajnost otiska. Zahvaljujući boljoj disperziji pigmenata u odnosu na klasičan toner postiže se širi spektar i mnogo bolja postojanost boja.