+382 (0) 32 781 140

Najjeftiniji štampači i MFP uređaji u Srbiji

"Meni treba samo štampač, a od njega očekujem da radi, da se ne kvari, da ima funkcije koje su mi potrebne, i po mogućstvu da mi ne pravi mnogo problema. Nemam ja vremena da ga nosim na popravke, proveravam koliko je boje ostalo u kertridžu, itd. Štampač nije automobil, telefon ili nešto sa čim sam svakog dana u kontaktu, što me na neki način i predstavlja, pa mi nije mnogo bitno da bude najvišeg ranga sa svim najboljim karakteristikama. Meni treba običan štampač, sa najnižom tržišnom cenom. Tačka."

 

najjeftiniji stampac

 

Ako i vi ovako razmišljate onda će vas ovaj blog post i te kako zanimati!

Koliko mi vidimo ispred vas se nalaze dva rešenja. Hajde zajedno da prođemo kroz njih i odlučimo koje rešenje vam više odgovara.

Rešenje br. 1.

Kupite određeni štampač za xxx dinara, za maksimalnu sumu koliko ste spremni da platite. Pri procesu kupovine gledate samo cenu, ništa više, jer je vaše znanje i iskustvo sa štampačima nikakvo ili tanko. Odlučili ste se za taj potez misleći da ćete tako uz minimalnu potrošnju rešiti probleme sa štampom i staviti tačku na tu oblast.

Rešenje br. 2.

Ne kupite štampač ili MFP (multi funkcionalni printer-uređaj), kupite uslugu!

Šta to znači?

To znači da ćete u ovom slučaju angažovati nekoga, npr. profesionalce koji će vam se posvetiti u potpunosti, nekoga ko će vam reći šta je najbolje za vas u odnosu na to šta vama treba, pa čak i ako vam treba samo jedan uređaj. Dakle, angažujete kompaniju koja će prvo uraditi analizu vaših potreba, odnosno trenutnog stanja, i tek onda će vam dati određenu ponudu.

Znači pružiće vam najbolje optimizovano rešenje u skladu sa vašim zahtevom, odnosno vašim potrebama.

I, koje rešenje je jeftinije? Moj lični primer!

Baš skoro mi se desilo da sam kupio blender, nije baš bio najjeftiniji, ali je bio svakako u rangu jeftinijih, misleći da će i za te pare sitniti hranu, jer se od njega samo to i očekuje.

Sitni hranu, istina je, ali mu za to treba mnogo vremena, a snaga (iako piše da ima 450W) mu je izuzetno slaba. Ovo je istinita priča, pogrešio sam i sada razmišljam da ga vratim.

Uštedeo sam na početku, ali nisam zadovoljan krajnjom uslugom, budući da želim da ga koristim bar par puta nedeljno.

Kakve ovo ima veze sa štampačima?

Isto važi i za prvo rešenje – vi izaberete štampač u prvoj radnji na koju naiđete. Pogledate malo kako izgleda, svidi vam se na oko, prodavac vam ispriča karakteristike, koje ne znate ni šta znače, ali ga svejedno saslušate misleći kako ćete na taj način rešiti problem i odlučite se za kupovinu.

Ali...

Nakon određenog vremena shvatite da je taj štampač izuzetno spor. Da se papir često zaglavljuje, a da kvalitet same štampe nije na zadovoljavajućem nivou za vaše potrebe.

Kertridži se prazne mnogo brže nego što ste mislili, a vi završite na kraju tako što se bavite samim uređajem mnogo više nego što ste planirali.

Više i ne govorimo o novcu, sada pričamo o vašem vremenu, nerviranju i nepotrebnom gubljenju energije.

Hajde na trenutak da vidimo kako će se stvari odvijati ako se odlučite za drugu opciju

Dakle, zamislite da odete na neki sajt ili u radnju i samo kažete: ja želim štampač uz čiju pomoć mogu da štampam i da platim baš onoliko stranica kolike su moje realne mesečne potrebe. Želim dobar uređaj za što manje novca, koji će po mogućstvu dobro raditi i neće se često kvariti

Kako biste reagovali kada biste dobili ovakav odgovor?

"Odlično. I mi želimo to da vam isporučimo!"

Da li vas možda interesuje i ukupan trošak koji ćete imati tokom eksploatacije štampača umesto samo cene uređaja? Da li biste želeli i punu garanciju tokom radnog veka uređaja čak i do 5 godina, uz zamenski uređaj u slučaju kvarova za koje je potrebno duže vreme popravke? Da li biste želeli i kvalitetne mesečne izveštaje o vašoj potrošnji?

Ili niste sigurni koliko će vam dugo trebati usluge štampe ili jednostavno ne želite da posedujete štampač već samo da imate mogućnost štampanja pa biste ga iznajmili?

Odlično!

I sve ovo uz kvalitetan otisak sa najnižom tržišnom cenom?

A da vas neko zove i obavesti da će vam se toneri uskoro isprazniti?

Neko koga možete pozvati kakav god problem sa uređajem da imate?

Na primer, dođe, instalira, obuči vas da ga koristite, pokaže vam sve mogućnosti?

Samo kupite i ne razmišljate?

Iznajmite i ne razmišljate?

Želite?

Odlično, drago nam je, jer smo upravo zbog vaših potreba i kreirali naš specijalan proizvod, odnosno uslugu koja se zove iPlus.

Sve što treba da uradite je da popunite upit, a mi ćemo vas ubrzo nakon toga kontaktirati sa unikatnim, specifičnim rešenjem skrojenim u odnosu na vaš zahtev koji ste nam prethodno poslali.

Je l´ sada znate koji je to najjeftiniji štampač? E, drago nam je :)

Bitno je znati da štampač nije predmet u kući, to je uređaj koji ima svoje potrošne delove, to je aparat koji se konstantno koristi. Dakle, najjeftiniji štampač je onaj koji štedi novac, vreme i energiju, i naravno, ima najjeftiniju cenu otiska... Da bi sve ovo bilo moguće potrebno je izabrati uređaj baš po vašoj meri.

Pogledajte neke od uređaja koji se nalaze u ponudi i popunite upit sa potrebnim informacijama na ovoj adresi.

Radujemo se svakom vašem novom upitu.

- Ova ponuda ne važi za fizička lica -