+382 (0) 32 781 140

Tokom ovih novih vremena, sjutrašnjica je za sve nas nepredvidljiva. Svijet se mijenja tempom kakav nikada ranije nijesmo iskusili. S obzirom da je skoro 80% poslovne aktivnosti poremećeno pandemijom koronavirusa, sposobnost brzog prilagođavanja novom sjutra, šta god bi to moglo biti, presudna je za preživljavanje.

OKI pomaže preduzećima i organizacijama da se promjene uz svijet koji se oko nas razvija u pripremi za nepoznatu budućnost. Od održavanja bezbjednosti škola, vladinih kancelarija, transportnih stanica i preduzeća, do osiguranja da hrana brzo dođe do ugroženih ljudi, a pomaže i preduzećima da se diverzifikuju kako bi zadovoljili promjenljive zahtjeve kupaca.

Kako bi vaša organizacija održala poslovanje tokom ovih zahtjevnih vremena, OKI vam nudi besplatan „Prilagodite se danas“ paket u vrijednosti od oko 470 evra uz kupovinu jednog od OKI uređaja iz akcije i set originalnih oki CMYK tonera. Za vas koji ste već vlasnici jednog od OKI štampača, možete preuzeti svoj „Prilagodite se danas“ paket posle kupovine seta originalnih OKI CMYK tonera.

Besplatan „Prilagodite se danas“ poslovni paket u vrijednosti od preko 470 evra!

Kako OKI pomaže kompanijama da „ospore normu“

Kroz cijelu pandemiju OKI pomaže kompanijama da se brzo prilagode promjenama u potrebama klijenata, tržišnim trendovima i vladinim mjerama. OKI je pomogao preko 700 organizacija da ponovo otvore svoja vrata brzo i bezbjedno kroz oznake za održavanje distance. OKI je takođe pomogao kompanijama da ospore normu pružajući štampana rešenja koja im omogućavaju da budu nezavisniji, kao i da se ne oslanjaju toliko na spoljne dobavljače.

Rešenja koja osnažuju

U OKI „Prilagodite se danas“ poslovni paket uključena su moćna rešenja koja pomažu kompanijama da posluju efikasnije uz smanjenje troškova, bez potrebe za oslanjanjem na kompleksne uređaje ili skupe spoljne dobavljače koji često oduzimaju dosta vremena.

The Design Hub – Sve vaše kreativne i štamparske potrebe na dohvat ruke

The Design Hub powered by Shoppa je OKI-jevo rešenje na jednom mjestu za sve vaše dizajnerske i štamparske potrebe. Osnažite svoje poslovanje kako biste napravili i odštampali personalizovanu vizuelnu komunikaciju i marketing materijal u visokom profesionalnom kvalitetu, i to sa samo par jednostavnih klikova.

 • Pristupite bazi šablona i dizajna ili kreirajte svoj, sa lakom „drag and drop“ funkcionalnosti
 • Generator QR koda pospješuje angažovanje korisnika kroz komunikaciju bez dodira
 • Brzo se prilagodite novim pravilima, promjenama u zahtjevima klijenata i tržišnim trendovima
 • Bez potrebe za oslanjanjem na eksterne dizajnere i štampače
 • Uštedite novac sa rešenjem unutar vaše firme
 • Povećajte lojalnost i potrošnju vaših klijenata kroz personalizovano iskustvo
 • Uvedite dodatni prihod kroz responzivni marketing
 • Napravite profesionalnu štampu kroz širok izbor medija
 • Štampa okrenuta korisnicima – upravljajte svim svojim štampačima i podešavanjima medija sa unapred uspostavljenim specijalnim medija fajlovima

ABBYY FineScanner pretvara vaš mobilni telefon u moćni skener

ABBYY FineScanner je prvi AI pametni mobilni skener za skeniranje papirnih dokumenata, a koji može da štampa i čuva perfektne digitalne kopije dodajući skener sposobnosti vašem OKI štampaču, dok u isto vrijeme uklanja potrebu za stacionarnim skener uređajem ili MFP-om.

 • Ekstraktujte OCR skenove u 193 jezika (uključujući i japanski alfabet) sa 12 izlaznih formata (docx, xls, pds, txt i ostali)
 • Kreirajte, uredite i poboljšajte odvojene ili dokumente sa više strana (do 100 strana po fajlu)
 • Sačuvajte skenove u aplikaciji sa različitim oznakama i ključnim riječima za pretragu
 • Podijelite i eksportujte rezultate bilo gdje – mejl, aplikacije za dopisivanje ili sačuvajte na „cloud-u“ (Google Drive, Box, Evernote, Dropbox, Yandex.Disk i ostali)
 • Automatski pronađite slike unutar galerije vašeg telefona

OKI-jev izložbeni prostor u proširenoj stvarnosti (Augmented Reality – AR)

OKI-jeva aplikacija za proširenu stvarnost (AR) je dizajnirana tako da pokaže raznolike vizuelne komunikacije koje možete odštampati za vašu firmu ili radnju. Jednostavno možete skinuti aplikaciju sa App Store-a ili Google Play prodavnice tako što ukucate „OKI AR Showroom“.

 • Vizualizujte svoje oznake i vizualne komunikacije u svom radnom okruženju
 • Doživite kako OKI-jeva kompaktna lepeza HD kolor štampača i MFP-ova staju i tamo gde je prostor veoma ograničen
 • Otkrijte širinu oznaka koje upadaju za oko, a koje se mogu napraviti sa OKI-jevim nagrađivanim štampačima
 • Besplatan za preuzimanje, jednostavno pretražite „OKI AR Showroom“ u Apple Store ili Google Play prodavnici

Saznajte kako možete da dobijete vaš besplatan poslovni paket od OKI-ja u vrijednosti od preko 470 evra!

Hvala. Prijava je prosleđena.
Greska
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.